avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concedii medicale suportate de FNUASS / FAAMBP/Fondul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concedii medicale suportate de FNUASS / FAAMBP/Fondul de salarii

Va rog sa ma lamuriti daca concediile medicale sunt suportate din fondul de salarii / FNUASS / FAAMBP si in functie de codul de indemnizatie?
(Stiu ca primele 5 zile sunt suportate de firma din fondul de salarii, iar restul zilelor din FNUASS, dar as vrea sa stiu daca mai sunt si alte criterii cand se face aceasta repartizare)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 14:58, 4 August 2010
In normele la OUG158 / 2005 se prevede la concediile pt ingrifire copil bolnav - c ind 09, se suporta integral dinn fond, la fel concediul de risc maternal, la fel 08 - sarcina si lauzie...Ar fi bine de vazut normele de aplicare a ordonantei cu modificarile survenite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical zile suportate de angajat si angajator Anaj Anaj Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca sunt corecte urmatoarele afirmatii: 1. Primele 5 zile calendaristice (din care platite doar zilele lucratoare) se suporta ... (vezi toată discuția)
Impozitare concediu medical? crinarug crinarug Va rog mult sa-mi spuneti daca in cazul concediului medical (normal - incapacitate temporara de munca) in care salariatul s-a aflat toata luna februarie , se ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de risc maternal? DRoxana29 DRoxana29 Buna ziua, sunt insarcinata in 3 luni. Starea mea de sanatate nu este tocmai una foarte buna. Mi-am propus la 4 luni de sarcina sa raman in Risc Maternal, ... (vezi toată discuția)