avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa act indep/dep
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa act indep/dep

ma poate lamuri cineva cum a ramas cu stabilirea unei activitati ca fiind independenta/dependenta? am un pfa la norma de venit de servicii it la diferiti clienti, unele contracte generand facturi lunare. sunt angajata si cu carte de munca la o universitate.

multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma in it - cum ma afecteaza elucubratiile guvernului? cristi71000 cristi71000 Buna ziua, Sunt PFA cu norma de venit si lucrez pe contract de colaborare cu o firma de soft. Cum ma afecteaza noua lege a impozitarii activitatilor ... (vezi toată discuția)
Pfa activitate dependenta sau independenta? LoredanaSTG LoredanaSTG Buna ziua, revin cu o problema spinoasa: activitate dependenta sau independenta? Sunt PFA platitoare de TVA si am doi clienti. Unul dintre acestia imi asigura ... (vezi toată discuția)