avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate suspendata

Am urmatoarea problema: o S.C. a fost suspendata pe o perioada de 3 ani incepand cu 25.05.2009. La depunerea bilantului in 06.2009 a trebuit sa inregistrez si sa platesc totusi impozitul minim ( 183 ) calculat pana la data suspendarii.Plata s-a facut pe 24.07.2009. In bilantul din iunie 2009 contul 441 are sold 183 lei.Acum eu am uitat sa fac in iulie NC 441=5311 183 si am depus si bilantul din dec.2009 cu sold cont 441.
Intrebarea mea este: pot eu sa fac pentru bilantul din iunie 2010 ( ca sa se inchida contul 441 ) NC 441= 1174 183 (tinand cont de faptul ca aceste erori apartin anului anterior)
Cel mai recent răspuns: gabiclenciu , utilizator 14:59, 6 August 2010
cred că se poate. Este o plata la buget, este in regulă. Practic o putei plăti mai tarziu cu penalizari asa ca nu vad de ce nu ai putea să o faci chiar fără specificatia de eroare.
Multumesc pt. raspuns. Citisem co orice eroare contabila aferenta exercitiului financiar inchis, se inregistreaza prin 1174.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiala cu impozit gresita in bilant invatacel invatacel Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. in bilantul de la decembrie 2010 a fost trecuta gresit o cheltuiala cu impozitul (suma 4000 lei ... (vezi toată discuția)
Contabilizarea diferentelor de impozit profit si tva stabilite de organele de control Kolea41 Kolea41 buna seara , va rog un raspuns la intrebarea : cum se contabilizeaza diferentele stabilite -in plus bine-nteles -de catre organele de control financiar.. la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit platit in plus aura.radulescu aura.radulescu Bună ziua! Sunt începător pe forum.Pentru eventualele greșeli, îmi cer scuze aniticipat. Am o problemă la firmă.În trim. 4 al anului 2007 am avut ... (vezi toată discuția)