o persoana juridica poate solicita scutirea de la plata taxei radio
nu exista un contract cu electrica pe numele societatii care a inchiriat un sediu si plateste facturile pe numele proprietarului. electrica taxeaza persoana fizica, adica pe proprietar...chiriasul, adica firma plateste
dupa mai multi ani Societatea de radiodifuziune trimite o notificatre prin care persoana juridica este obligata sa achite taxa radio pentru 3 ani in urma..este corect? toate firmele vor trebui sa plateasca aceasta taxa? in ce conditii putem cere scutirea de plata acestei taxe..
notificarea este doar de la SRR fara sa stiu in ce conditii va trebui sa platim taxa tv, pentru ca la firma nu avem tv...
se poate cere scutire daca esti fundatie, parohie, unitate militara, samd, deci un caz particular
ca si persoana fizica daca ai deficiente de auz..
la firma noastra nimeni nu este handicapat si nu suntem nici abatie..
aceasta este problema...dar noi chiar nu avem receptor tv sau radio si nici nu intentionam...
doream sa cunosc daca cineva chiar a reusit sa gaseasca un acros la ac. lege de SRR si SRTV de care sa se foloseasca pt obtinerea scutirii eu nu am gasit
actul normativ este hg 977/2003
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
E legal?
rosiu simona
Buna ziua! SC la care lucrez are adresa corespunde cu sediul. Aici locuiesc aici lucreaza. Radio difuziunea Romana le cere sa plateasca atat ca persoana ... (vezi toată discuția)