avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... datimi un ajutor.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

datimi un ajutor.

ieri dimineata,mama mea mergea la lucru si pe trecerea de pietoni a fost lovita de masina.in urma impactului a ramas cu ambele picioare fracturate.la stangul avand si rana deschisa.ieri au operato provizoriu la acest picior,dar va mai urma inca o operatie atat la acesta cat si la dreptul.cheltuielile sunt imense.baiatul care a lovito a venit sa ne ofere bani..din cate am inteles cazul va merge mai departe si daca nu vom depune plangere.ce e de facut?nu am mai trecut prin asa ceva si nu suntem informati
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 22:03, 6 August 2010
trebuie sa va ganditi foarte bine inainte,daca mama o sa sufere mai multe operatii sau va ramane cu sechele o sa aibe de suferit o perioada mai mare de timp,ati putea accepta o suma dar trebuie sa acopere toate costurile ce vor urma pana la insanatosirea mamei d-voastra,in acest caz conducatorului auto nu i se va mai intocmi dosar.Multa sanatate mamei
medicii sunt si rezervati..au zis k sar putea sa ramana cu un picior mai scurt,pentru ca are si osul sfaramat.am inteles k si d pe asigurarea masinii lui se poate face ceva..dar nu stiu exact
eu zic sa asteptati un raspuns de la un consilier sau un avocat competent de pe aici,daca nu va recomand sa va consultati la un birou de avocatura cu cineva,parerea mea!
1. Foarte imprtant este sa va angajati un avocat specializat in astfel de litigii , din localitatea dvs .
2. Mai intai trebuie sa vedeti nr de zile de ingrijiri medicale pe care le vor acorda medicii legisti , si in functie de acest lucru se poate incadra fapta din punct de vedere penal .
3. Daca se va ajunge in instanta , firma de asigurari , daca acesta avea polita rca valabila la data producerii accidentului , va plati daunele , in functie de probele existente la dosar in stabilirea cuantumului , cuantum ce va fi stabilit de catre instanta de judecata .
4. Deocamdata nu semnati nicio intelegere cu responsabilul accidentului , ci asteptati sa fie administrate toate probele si in functie de sfatul pe care vi-l va da avocatul dvs , impreuna cu acesta veti lua o decizie .
complicat cazul avand in vedere problemele medicale rezultate in urma accidentului.mai bine va angajati un avocat.

Alte discuții în legătură

Accident cu victima mariandumitru77 mariandumitru77 Buna ziua, in urma cu o luna si jumatate, o ruda apropiata a fost implicata ca vinovat intr-un accident rutier soldat cu victima, un accident usor pe trecerea ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni cu vatamare corporala a unei persoane marius222 marius222 Accident pe trecerea de pietoni cu vatamare corporala a unei persoane care a avut nevoie de 3-4 zile de spitalizare,am vorbit cu omul la spital,am vorbit si la ... (vezi toată discuția)
Accident-vatamare corporala ely86 ely86 In urma cu o saptamana am provocat un accident de circulatie in urma caruia victima a suferit o fractura de femur stang si fractura incheietura mana ... (vezi toată discuția)