avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pe trecerea de pietoni cu vatamare corporala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pe trecerea de pietoni cu vatamare corporala a unei persoane

Accident pe trecerea de pietoni cu vatamare corporala a unei persoane care a avut nevoie de 3-4 zile de spitalizare,am vorbit cu omul la spital,am vorbit si la telefon a doua zi.acum este externat dar nu mai raspunde la telefon,sper sa iau legatura cu el.Ce urmeaza ce sfaturi imi dati?
Cel mai recent răspuns: marius222 , utilizator 21:01, 14 Martie 2011
Va trebui sa actionati in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate de catre medicul legist
numarul de zile de ingrijiri medicale nu este acelasi lucru cu spitalizarea?
marius222 a scris:

numarul de zile de ingrijiri medicale nu este acelasi lucru cu spitalizarea?

Nu , nu este acelasi lucru, fiindca ingrijirile medicale pot fi si ulterioare externarii victimei, de exemplu, faptul ca se deplaseaza la spital pentru continuarea tratamentului, pansamente, etc.Ingrijirile medicale au loc pana la refacerea starii de sanatate...
Pentru marius 222: poti sta internat cateva zile in spital iar medicul legist constata ca pentru vindecare sunt necesare 4o zile ingrijiri medicale{ o fractura de exemplu}
ok,multumesc o sa mai revin cu detalii cand o sa mai aflu ceva,

Alte discuții în legătură

Accident neacordare prioritate pieton in zona trecerii soldat cu vatamare corporala whiter whiter in urma cu cateva zile am lovit un baiat de 16 ani....in zona treceri (asta inseamna la 3 m de trecere..dar am inteles k nu are mare valoare ). ... (vezi toată discuția)
Accident de masina cu victima martinel martinel Aseara am incercat sa evit o groapa si am pierdut controlul volanului lovindu-ma cu roata de bordura.Problema este ca pe bordura era un pieton pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Zile de ingrijire medico-legala jinxy2129 jinxy2129 Salut! Am avut un accident in urma cu cateva zile in care a fost implicat un motociclist care a suferit contuzii usoare si julituri. In aceeassi seara in ... (vezi toată discuția)