avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerinte necesare distribuiri masei lemnoase de foc de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerinte necesare distribuiri masei lemnoase de foc de catre S.C.

Buna ziua ,am si eu o intrebare ce ,autorizatii sunt necesare pentru comercializarea lemnului de foc cu vanzarea catre persoane fizice.
Care ar fi cerintele pentru obtinerea autorizatiilor.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzare lemn de foc florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o întreprindere individuală, cod Caen principal 4711- comerț cu amănuntul, și doresc să autorizez la ONRC codul pentru vânzarea lemnului ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru vanzarea lemnului de foc paletizat? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc să comercializez lemn de foc paletizat, nu cântărit, către persoane fizice, ce cod CAEN este necesar pentru autorizare ? La ONRC imi ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru a comercializa lemn de foc paletat? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc să achizitionez lemn de foc ambalat in paleți si sa il revând persoanelor fizice. Am scos de la ONRC certificatul constatator, ce alte ... (vezi toată discuția)