avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare pentru a comercializa lemn de foc ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare pentru a comercializa lemn de foc paletat?

Buna ziua,
Doresc să achizitionez lemn de foc ambalat in paleți si sa il revând persoanelor fizice. Am scos de la ONRC certificatul constatator, ce alte autorizații mai sunt necesare? Activitatea o voi desfășura la sediul social - voi depozita lemnele în curte.
Sunt necesare autorizații de la pompieri?
Multumesc anticipat pentru răspuns !
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:04, 18 Aprilie 2016
Va trebuie autorizatie de la Directia Silvica, exista si un Program special in care se declara toate miscarile lemnului, in plus sunt si formulare speciale eliberate tot de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzare lemn de foc florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o întreprindere individuală, cod Caen principal 4711- comerț cu amănuntul, și doresc să autorizez la ONRC codul pentru vânzarea lemnului ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru vanzarea lemnului de foc paletizat? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc să comercializez lemn de foc paletizat, nu cântărit, către persoane fizice, ce cod CAEN este necesar pentru autorizare ? La ONRC imi ... (vezi toată discuția)
Export busteni nicuaxinia nicuaxinia care sunt acte necesare pentru a putea exporta lemn de foc si busteni? Ce trebuie facut pentru a putea desfasura activitatea de export? Trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)