avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare casa schim valutar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare casa schim valutar

este cineva care detine sau a detinut o casa de schimb valutar ? Care sunt problemele cu care te intalnesti intr-o astfel de afacere? Care este legislatia care reglementeaza casele de schimb valutar? (infiintarea firmei, disponibilitati financiare, cum stabilesc cursul deschimb atat la vanzare cat si la cumparare?)
Cel mai recent răspuns: m1ha1.blogs , utilizator 17:37, 12 August 2010
Încercaţi Norma 4/2005 a BNR privind efectuarea operaţiunilor de schimb valutar.
[ link extern ]
Art. 13. - Atat la infiintare, cat si pe parcursul desfasurarii activitatii de schimb valutar, disponibilitatile banesti in moneda nationala si/sau valute cotate ale entitatilor prevazute la art. 1 lit. b) trebuie sa fie in echivalent de minimum 75.000 EUR. La stabilirea nivelului disponibilitatilor banesti in echivalent euro vor fi utilizate cursurile de schimb ale pietei valutare comunicate de Banca Nationala a Romaniei in ziua anterioara datei la care se face evaluarea.

Art. 20. - Entitatile isi stabilesc in mod liber cursurile de schimb valutar, atat cele de cumparare, cat si cele de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare casa schimb valutar creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate transport feroviar - cod CAEN 4910. Cum in actul constitutiv avem si codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa schimb valutar marius1p marius1p este cineva care detine sau a detinut o casa de schimb valutar ? Care sunt problemele cu care te intalnesti intr-o astfel de afacere? Care este legislatia care ... (vezi toată discuția)