avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum as pute sa obtin incredintarea copilului la tata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum as pute sa obtin incredintarea copilului la tata in urma divortului

:stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::sorry:;)#-o=D>X-(=D>X-(=D>b xv :O
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:20, 8 August 2010
Prin cerere in instanta de acordare a incredintarii minorului spre crestere si educare....insa banuiesc ca instanta a admis cererea mamei in acest sens!!!!!
Daca veti detalia situatia dvs. veti primi si raspunsul.
O simpla intrebare urmata de 17 bulinute nu este suficienta.
dar ce a facut mama atat de grav incat sa obtina tatal tutela copilului? detaliati daca puteti.
Daca asa va motivati si cererea, o sa obtineti incredintarea unui emoticon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea tutelei copilului meu iliemailat iliemailat Ieri, 04.02.2012, m-am despartit de concubina mea cu care am ub copil. Ea locuieste cu tatal ei bolnav, ea (mama copilului) este bolnava de schizofrenie si ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil concubinaj luci22bv luci22bv sunt tatal copilului,copilul este pe numele meu dar cu domicilul pe adresa mamei la care si sta,noi suntem despartiti si vreau sa stiu daca pot sa i-au baiatul ... (vezi toată discuția)
Probele obtinute cu ajutorul detectivilor particulari ... manuelaf manuelaf sunt acceptate in instanta, in cadrul proceselor civile? multumesc (vezi toată discuția)