avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pilonul II pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pilonul II pensii

Buna ziua,

poate cineva sa ma ajute cu un raspuns?
Sunt interesat ce anume trebuie completat la denumirea angajatorului si la CUI in formularul de inscriere la un fond de pensii privat (pt pilonul II) incazul in care NU sunt angajat ci am contract cu casa de pensii, unde platesc lunar o anumita suma.

Sunt din Timisoara, azi dimineata am fost acolo sa intreb si am fost intampinat cu intrebarea "ce pilon II ? " si ca nu stie sa imi raspunda.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bbrosg , utilizator 10:20, 20 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere pilonul ii de pensie. am participat la pilonul ii de ... CDEF CDEF Retragere pilonul II de pensie. Am participat la pilonul II de pensie in perioada 2007-2020, cand m-am pensionat anticipat. In anul 2022 am renuntat la pensia ... (vezi toată discuția)
Pilonul 2 de pensie valentina2010 valentina2010 M am angajat in urma cu trei ani la o firma privata cu contract de munca 8 ore. Am primit recent o scrisoare de la o firma de asigurari pentru a face un ... (vezi toată discuția)
Reforma pilonul ii pensii private pentru anumite categorii de angajati! trandafir florina trandafir florina Care sunt categoriile de angajati care vor adera la pilonul II de pensii private incepand cu 2011 ? (vezi toată discuția)