avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Concurs pentru ocuparea unui post vacant de consilier ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Concurs pentru ocuparea unui post vacant de consilier juridic

Buna ziua!As vrea sa aflu de la persoanele care au dat un concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic cam in ce ar consta o proba scrisa si daca angajatorii prefera sa dea teste grila sau explicite.Nu in ultimul rand as vrea sa stiu cam in ce consta un interviu ulterior.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: danielalazar , utilizator 12:45, 20 August 2010
Fiecare institutie isi poate organiza asa cum crede de cuviinta concursul.
In cazul institutiilor publice trebuie publicat un anunt care va cuprinde o bibliografie n cazul institutiilor private - va fi ceva legat de chestiunile generale si probabil si ceva legat de specificul de activitate.
Interviul - nu cred ca exista un anumit criteriu.
Multumesc mult
Cu placere.
La un interviu mi s-au prezentat intrebari simple din dreptul muncii, civil, comercial, procedura civila, dar am fost la un alt interviu care avea 3 pagini de intrebari din care nu se desprindea intrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Concurs pt ocuparea unui post de functionar public la o primarie!! ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de un concurs pt ocuparea unui post de functionar public intr-o primarie, la patrimoniu!! De obicei cate subiecte ... (vezi toată discuția)
Concurs recrutare anfp nicedi nicedi cum decurge concursul ,proba scrisa si interviul la anfp?care sunt legile pe care anfp pune accent? (vezi toată discuția)