avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... insolventa societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

insolventa societate

Am un srl cu datorii doar la finante in valoare de 18.000 lei. Doresc sa demarez actiunea de insolventa simplificata in vederea demararii falimentului si as dori sa stiu ce costuri va trebui sa suport. Deasemenea, as dori sa aflu ce documente trebuie sa depun la Tribunal ? Cererea este un formular tip sau se redacteaza de mana?
Va multumesc,
Maria
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:12, 11 August 2010
Legea insolventei 85/2006
Buna seara .
Trebuie sa procedati conform art.27 si 28 din Legea nr.85/2006,ca debitor .
Cererea costa -se timbreaza , cu 120 lei taxa judiciara de timbru .
Marius Bote .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment alyda alyda Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti cum pot declara o firma falimentara? Am acumulat datorii atat catre stat cat si catre furnizori si nu le pot ... (vezi toată discuția)
Se poate inchide un s,r,l, cu datorii la fisc? valyyyy valyyyy poate sa mi sp cineva cat costa inchiderea unei societati cu datori la stat si ce obligatie ai ca si termen de plata la stat ... (vezi toată discuția)
Cerere de insolventa Monyyyyka Monyyyyka ce trebuie sa fac ca sa cer insolventa firmei mele? (vezi toată discuția)