Deci am cumparat o masina,am dat 1300 ron,mi-a dat cartea,cheile,talon,si masina.A 2a zi am mers sa facem contractul de vanzare cumparare si a cerut sa se treaca 1000 ron (in fine nu am zis nimic),dar apoi mi-a cerut cartea inapoi,nu stiam cum se face pentru ca eram la prima achizitie.Facem contractul la o societate,care nu a inregistrat contractul cu un anumit numar,sau stampila (e doar unul simplu semnat de ambele parti).Bun,incerc sa dau de proprietar el fiind plecat in Ungaria,eu masina nu mai vreau sa o tin si vreau sa o vand,nu exista decat contract,nu s-a scos de la impozit,nu s-a facut nimic.Cartea e la el,dar eu vreau sa o vand,sotia lui m-a tot mintit ca nu e la ea,ca a dus-o sotul ei in Ungaria si etc.Masina chiar e un pericol public cel putin eu sunt constient sa nu mai circul.Scurt si la subiect,fara sa mai intind.Ce pot face face?Daca as da in judecata as castiga?Sau care alternative le am mai simple?In contract prevede clar,Punctul 1,primeste suma de la Punctul 2,prin baza sumei de la Punctul 4 se inmaneaza cheile,talonul si cartea masinii (pe care nu o detin).Va rog un pic de ajutor:(
Cel mai recent răspuns:
Alin iulian , utilizator
18:46, 24 Octombrie 2023