avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre vinzarea drepturilor litigioase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre vinzarea drepturilor litigioase

dosarele sunt la primaria sect.1 bucuresti unul cu un teren iar al doilea cu citeva apartamente aceste bunuri au fost nationalizate nu stiu daca cu aceasta criza statul nostru isi mai aduce aminte si de noi asa ca am cam decis sa vind drepturile nu stiu daca fac bine sau rau dar nu mai putem financiar sa luptam as dori un sfat
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
ivanliliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: MIHAIELA-GABRIELA SERBAN , Contabil 19:29, 9 August 2010
sigur va poate ajuta un avocat daca il angajati.
exista firme specializate care se ocupa cu asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre vinzarea drepturilor litigioase ivanliliana ivanliliana avem 2 dosare la primaria sect. 1 bucuresti pentru retrocedare legea 10 cu 1 teren si citeva apartamente deci nationalizate dar nu cred ca vom mai fi ... (vezi toată discuția)
Cumpãrare teren intravilan din domeniul privat al primãriei deduard deduard Bună ziua și LA MULȚI ANI. Întrebarea mea se referă la posibilitatea cumpărării unui teren intravilan care se află în domeniul privat al ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata- asigurari proprietate devilrebecca devilrebecca Buna ziua, as avea si eu nevoie de un pic de ajutor pentru ca nu stiu cum sa procedez in continuare. Am doua probleme: 1. Bunica mea are o casa ... (vezi toată discuția)