avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mutatie flotanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mutatie flotanta

buna ziua. ce pasi trebuie sa urmez pentru a putea sa-mi fac mutatie flotanta? mentionez sint casatorita nelegitim si stau la sot acasa
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 13:11, 14 August 2010
Sa va prezentati cu persoana titulara a spatiului la biroul de evidenta a populatiei de care apartine si cu urmatoarele acte:
1. Actul de identitate al celui care solicita viza de resedinta;

2. Actul de identitate al titularului spatiului de locuit, cu exceptia situatiei cand spatiul de cazare apartine unei institutii (camin de nefamilisti, studentesc, de elevi etc.);

3. Actul cu care persoana fizica face dovada ca este titulara a spatiului de locuit (in original si xerocopie). Prezenta gazduitorului este obligatorie pentru a semna in fata lucratorului de evidenta a populatiei; Exceptie: camine muncitoresti, studentesti si de elevi, precum si persoanele care au incheiat contract de inchiriere cu gazduitorul, contract inregistrat la Administratia Financiara;

4. Timbre fiscale in valoare de 4 RON;

5. Cerere-tip, care se primeste de la ghiseu si se completeaza pe loc.
Buna ziua
Nu exista "casatorie nelegitima"... Fara certificat eliberat la primarie nu exista casatorie - adica, nu sunteti sot si sotie, nu exista comunitate de bunuri si mai sunt diferente intre casatorie si coabitare.
adica traiti in concubinaj, vreti sa spuneti. concubinul e proprietarul casei udne stati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu dupa vanzare apartament giglia giglia Buna ziua,sunt nou venita in Forum si am nevoie de ajutor in a ma lamuri cu privire la schimbarea domiciliului.Am fost pana ieri,proprietara unui apartament pe ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)
Cazier Yonut19 Yonut19 Doresc sa incep cursurile unei scoli de soferi in bucuresti,nu sunt din bucuresti insa cu o viza de flotant am inteles ca pot face in Bucuresti Actele ar fi ... (vezi toată discuția)