avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... caen 4778
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

caen 4778

Codul caen 4778 presupune si comercializarea sicrielor si prduselor similare?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Suteu , Consultant fiscal 22:26, 10 August 2010
Nu cred ! Mai degraba cod caen 9603 - Activitati de pompe funebre si similare .
Chiar daca 9693 nu suna la fel de optimist ca 4778 =Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate, e mai sigur. ( Totusi nu atat de sigur ca evenimentul cel mai sigur !)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen firma monumente funerare alinacolceru alinacolceru Buna ziua, Ce cod CAEN ar trebui sa aleg pentru infiintarea unei firme de comert cu monumente funerare? Mentionez ca monumentele funerare nu ar fi produse de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala,de ce avize autorizatii am nevoie?? kelo_milan kelo_milan Buna ziua, am infintat o intreprindere individuala,obiectul principal de activitate este 4778 comert cu amanuntul a altor bunuri noi in magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Florarie, aranjamente florare , cod caen fireman_mil fireman_mil va rog cod caen pentru a deschide o florarie , aranjamente florare (vezi toată discuția)