avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul medical

lucrez la un restaurant din bucuresti .sunt in concediu medical de la data de 28.06.2010 pina pe 14.08.2010.Pana acum nu am primit din salariu de 720 lei decat 534 lei.Este normal?:-/
Cel mai recent răspuns: blueblue , utilizator 00:39, 11 August 2010
poate fii... depinde cum a fost incadrat acel medical.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
ctynn, utilizator
In functie de boala dvs care este trecuta pe certificatul medical puteti primi 75% sau alte procente din salariu.
Verificati codul care este bifat pe certificatul medical, iar pe verso este trecut si procentul aferent, iar apoi puteti face calculul.
Pentru cei 75% nu se retin anumite taxe, ceea ce duce la aproape 100%, asta daca ati avut venituri asemanatoare in ultimele sase luni. Deci nu are legatura cu codul de pe spate. La fel de bine, ca exemplu, la un cm cu cod 100% veti lua mai multi bani decat salariul normal. De ce nu intrebati cum v-au calculat salariul? Sau cereti fluturasul ca acolo vedeti detaliat ce si cum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu cu concediu medical acelasi18 acelasi18 Va rog, Am o nelamurire referitoare la calculul salariului, am avut 2 zile de concediu de odisna si 4 zile de concediu medical si am primit bonuri cadou de ... (vezi toată discuția)
Plata cm danut30 danut30 daca intr-o luna am efectuat norma aferenta pana pe data de 25 ,si incepand cu data de 26 sunt in concediu medical ,cum voi fi platit ? (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Sandra2727 Sandra2727 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pe luna sept. avand in vedere ca primele 10 lucratoare zile sunt lucrate normal, apoi am un concediu ... (vezi toată discuția)