avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cmision de risc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cmision de risc

Buna ziua

Va adresez o mica intrebare.
Am un credit la [BANCA] in valoare de 20.000 EURO, zilele trecute am fost la ei pentru a elimina comisionul de risc care este de 56 EURO. [BANCA] a refuzat pe motivul ca abia pe 20 septembrie se aliniaza si ei la prevederile OU nr.50 din 9 iunie 2010. Daca aceasta OU a intrat in vigoare pe data de 21 iunie nu trebuia ca incepand cu aceasta data sa fie eliminate si comisioanele care nu mai sunt cuprinse in aceasta OU ?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: raduallan , utilizator 23:23, 11 August 2010
Incepand cu data de 21.06.2010 bancile nu mai au dreptul sa perceapa comisionul de risc, indiferent daca actul aditional a fost incheiat sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancherii inca mai omit , iar noi le reamintim : nu se percepe comision de rambursare anticipata la credite cu dobanda variabila!!! Roland Mindrila Roland Mindrila In data de 21 iunie 2010 a intrat in vigoare OUG 50/2010. Incepand cu aceasta data, institutiile de creditare au obligatia de a respecta prevederile actului ... (vezi toată discuția)
Comision de risc elis57 elis57 Am un creditin derulare la BCR. Am inteles ca o data cu intrarea in vigoare a ordonantei 50/2010 banca nu mai trebuie sa-mi perceapa comision de risc. Am ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)