avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită decizie a instantei
Discuție deschisă în Executare silită

decizie a instantei

decizia instantei pronuntata intr-un dos de faliment prin care a obligat administratorul societatii debitoare sa suporte pasivul acesteia este executorie, conf art. 720 ind 8 Cpc?
mentionez ca nu a fost formulat recurs.

in aceste conditii poate fi solicitata incuviintarea executarii silite, titlul fiind decizia tribunalului?
Cel mai recent răspuns: Dinga Claudiu , Avocat 15:37, 12 August 2010
Titlul este executoriu de drept, cu atât mai mult cu cât este irevocabil prin nerecurare.Trebuie doar să legalizaţi sentinţa dată de judecătorul sindic şi să mergeţi la un executor judecătoresc cu o cerere de executare silită, acesta urmând să solicite instanţei de executare încuviinţarea executării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie tribunal ContSters22096 ContSters22096 decizia instantei pronuntata intr-un dos de faliment prin care a obligat administratorul societatii debitoare sa suporte pasivul acesteia este executorie, conf ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)