avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare si salarizare profesori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare si salarizare profesori

am absolvit 2 facultati, inginerie mecanica studii de lunga durata 5 ani si matematica sistem Bologna I, 3ani cu modul pedagogic. Intrebarile ar fi : 1.daca predau ca profesor de matematica conform legislatiei in vigoare voi fi platit ca absolvent de studii de lunga durata sau Bologna I, care este diferenta ? 2. Pot sa predau matematica numai la nivel gimnazial sau si la nivel liceal ? M-ar intersa legislatia care reglementeaza incadrarea profesorilor.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:14, 11 August 2010
Legea 330/2009 , modificata si actualizata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent al ciclului i bologna alice0210 alice0210 Buna ziua! Sunt absolventa a ciclului I Bologna ( facultatea de psihologie-pedagogie, specialitatea pedagogie avand la la baza liceul pedagogic) si as dori ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau de scurta durata? mircea_c mircea_c Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare: Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)