avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... rambursare cheltuieli ecologizare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

rambursare cheltuieli ecologizare

Buna
am auzit ca ar exista posibilitatea rambursarii de catre stat a cheltuielilor efectuate de o firma/ONG sau persoana privata care efectueaza o activitate de ecologizare in folosul comunitatii sau ca ar fi inclusiv fonduri europene in acest sens.
am incercat sa gasesc legislatie aplicabila, dar in afara de o lege din 2002 privind stimularea implicarii somerilor in activitati in folosul comunitatii, nu am reusit sa gasesc nimic.
stie cineva daca exista legislatie in domeniu ?
multumesc frumos.

numai bine,
Isabela
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
anabela11, utilizator

Alte discuții în legătură

Finalitate colaborare cu administratia judeteana acmilan acmilan Buna ziua, Mi s-a oferit ocazia de a primi finantare de la consiliul judetean pentru a dezvolta proiecte culturale in orasul meu, adica sa organizez ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Codul rutier - folosire faza de intalnire valsib valsib Buna ziua am o nelamurire faza de intilnire se foloseste pe timp de zi pe autostrazi,drumuri nationale europene,(si nationale?) deci si pe cele nationale ... (vezi toată discuția)