avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale corectare adresa la un punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

corectare adresa la un punct de lucru

Buna ziua!
Avem deschis un punct de lucru la registrul comertului la care ne expira contractul de inchiriere pe data de 16.09.2010.Intre timp proprietarul a donat spatiul fiului sau si in extrasul de CF actual la adresa este scris bloc 34 /C, scara A, iar inainte cand a fost inregistrat la registru era trecut in actul de proprietate al spatiului bl. 34, sc. C/A.Intrebarea mea este cum pot corecta adresa punctului de lucru deja inregistrat la registrul comertului in momentul cand o sa duc noul contract de inchiriere si extrasul de CF?Se va emite alt certificat constatator pentru acest punct de lucru?
Va rog sa ma ajutati pentru ca trebuie sa fac nol contract si nu stiu ce adresa sa trec.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:27, 21 August 2010
Buna ziua,

In momentul in care ve-ti prelungii punctul de lucru ve-ti face un act aditional la contractul de inchiriere sau un contract nou. In oricare dintre variante se va modifica adresa.
Adresa trebuie sa o treceti pe cea din titlu de proprietate. Adica adresa care apare in contractul de donatie.

Succes,
Avand in vedere ca va expira contractul faceti unul nou.
Adresa va fi cea din actele de proprietate.
Certificatul constatator se elibereaza numai la cerere.
Este acelasi punct de lucru, numai ca s-a schimbat proprietarul si au intervenit modificarile acelea la nr. blocului si al scarii.
Cand ma duc sa prelungesc valabilitatea punctului de lucru la registrul comertului cei de acolo imi vor cere ca adresa care o au ei in baza de date sa corespunda cu adresa din contractul de inchiriere si cu cea din extrasul CF sau actul de proprietate.In situatia asta ce fac?Este de ajuns sa duc noul contract de inchiriere si extrasul CF?
Buna ziua,

Nu este necesar sa aduceti extrasul de CF. Orice tip de contract inchiriere sau comodat trebuie mai nou sa fie inregistrat(sa poate stampila) administratie. In cazul ctr de comodat trebuie sa atasati o copie dupa titlu de proprietate - ctr. de donatie. Trebuie sa treceti adresa exact asa cum se regaseste in ctr.

Succes,
O sa depun la Registrul Comertului o hotarare a asociatului unic in care trec ca se precizeaza adresa corecta a punctului de lucru si o sa-mi dea un nou certificat constatator.Dupaia trebuie sa ma duc si la administratia financiara sa anunt?Pentru ca trebuie modificata adresa si in antetul bonului fiscal.
Deci trebuie sa existe o solutie sa modific adresa la ONRC a unui punct de lucru deja existent?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ca nu stiu care este procedura.multumesc!

Alte discuții în legătură

Deschidere pc lucru societate in curs de infiintare adela05 adela05 In dosarul de infiintare a unui SRL, daca vreau sa am si un pc de lucru, depun ctr de comodat pt pc de lucru (si ctr este intre propietar si srl in curs de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere punct de lucru gecomi gecomi Am citit in arhiva despre acest subiect si trebuie sa va marturisesc ca m-am cam incurcat in acte. Intrebarea mea este: Ce acte sint necesare la deschiderea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat LADY_MUSAT LADY_MUSAT Vreau sa fac contract de comodat cu o firma pentru o camera , dar patronul firmei a cerut certificatul de rol in original. Este legal si obligatoriu sa il dau ... (vezi toată discuția)