avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare deschidere punct de lucru

Am citit in arhiva despre acest subiect si trebuie sa va marturisesc ca m-am cam incurcat in acte.
Intrebarea mea este: Ce acte sint necesare la deschiderea unui punct de lucru si, in mare, care este cuantumul taxelor la Registrul Comertului?
Va multumesc anticipat,

Georgiana
sunt necesare in primul rand actul aditional la contractul de societate/statut si dovada cu privire la spatiul respectiv( cotract de inchiriere/act de proprietate/contract de comodat...)..de la Registrul Comertului primiti o serie de formulare care trebuie completate...si anexa la certificatul de inmatriculare cu autorizatiile necesare pentru functionare...
pentru o firma de prestari servicii( doar birouri) am achitat in jur de 5 mil lei...

..nu uitati sa declarati punctul de lucru la finante..dupa obtinerea ctelor de la Registrul Comertului...
daca sunteti dintr-o zona in care se lucreaza cu cartea funciara, o sa aveti nevoie si de un extras CF, daca nu de actul de proprietate in baza caruia s-a incheiat contractul de inchiriere, comodat.
Taxele nu sunt mai mult de 3 milioane.
daca spatiul e la bloc aveti nevoie de acordul vecinilor cu care exista pereti comuni( pe verticala si pe orizontala)
daca aveti contract de inchieriere aveti nevoie de extrasul CF al proprietarului. Daca locator este doar unul din soti, si apar amandoi pe extrasul CF aveti nevoie si de acordul celuilat sot...
in rest sunt declaratii de completat la Registrul Comertului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru EliaMih EliaMih Buna ziua, Doresc sa deschid un punct de lucru reprezentand un birou de IT intr-un spatiu de birouri la parterul unui bloc. Mentionez ca spatiul este conceput ... (vezi toată discuția)
Deschidere pc lucru societate in curs de infiintare adela05 adela05 In dosarul de infiintare a unui SRL, daca vreau sa am si un pc de lucru, depun ctr de comodat pt pc de lucru (si ctr este intre propietar si srl in curs de ... (vezi toată discuția)
Corectare adresa la un punct de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Avem deschis un punct de lucru la registrul comertului la care ne expira contractul de inchiriere pe data de 16.09.2010.Intre timp proprietarul a ... (vezi toată discuția)