stelian67 a scris:
ar mai fi o posibilitate "oarecum legala" : faceti dvs o contestatie la procesul verbal cu care ati fost sanctionat ,catre judecatoria din slovacia de pe raza localitatii unde ati fost sanctionat (in mod normal ar trebui ca aceasta judecatorie sau organul la care se depune contestatia sa fie trecute in procesul verbal ,traduceti-l)prin care solicitati constatarea ca cele retinute nu corespund realitatii sarcina probei in acest caz revine agentului constatator (Hotarirea C.E.D.O. Anghel contra Romaniei pe care o putei invoca) si al doilea capat de cerere ar sa vi se remita permisul de conducere pina la pronuntarea instantei ,conform aceleiasi hotariri va bucurati de prezumtia de nevinovatie si in cazul contraventiilor.
Asteptati 1 dar mai bine 2 saptamini de la trimiterea prin posta ,timp in care nu veti primi permisul e clar dar dupa doua saptamini va prezentati la Institutia prefectului de pe raza de domiciliu si il declarati pierdut . Daca aveti si chitantele de la cec si trezorerie achitate in 10 zile va vine oul permis acasa prin posta iar pe loc primiti dovada de circulatie.
in mesaj privat va pot da explicatii despre necesitatea contestatiei (daca solutia prezinta interes)ea fiind ffffffffffffffff importanta. Eu am patit acelasi lucru in bulgaria si am rezolvat fffffffffffffffrepede problema permisul nu a ajuns nici acum dupa 2 ani.
Cred că ar fi bine să nu urmaţi cele de mai sus în special partea cu declararea pierdută a permisului... Asta înseamnă fals în declaraţii şi este infracţiune după câte ştiu eu.
Partea cu contestaţia cred că este tardivă şi oricum drumurile până acolo fac mai mult de 200 de euro.