avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

inm

buna ziua..am citit pe forumul univ. lucian blaga ca examenul pentru admitere in INM s-a coplicat si mai mult este adevarat,sau sunt doar zvonuri...akolo scria ca gradul de dificultate este acela pentru admiterea din facultatile din SUA....astept raspunsuri cat mai concrete...va multumesc buna ziua
Cel mai recent răspuns: reddevil , utilizator 09:47, 17 August 2010
Este adevarat ca gradul de dificultate al examenului de admitere la INM este unul ridicat (nu stiu cum se procedeaza sau care sunt standardele la universitatile din S.U.A),dar acest fapt nu trebuie sa va descurajeze,dimpotriva ar trebui sa va motiveze sa va pregatiti cat mai temeinic si sa aveti multa vointa si dorinta de a reusi.:)
Mult succes! :luck:
Probabil se facea referire la gradul de dificultate al probei de rationament logic si analitic.(care sunt luate dupa model american LSAT).Mi-e greu sa cred ca viitorii studenti americani trebuie sa stie legislatia f bine inainte de a apuca sa le fie predata :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa facultate de drept si inm ilenuka ilenuka buna seara la toti:) numele meu este ileana,am 17 ani si as vrea sa imi raspundeti la o intrebare. eu imi doresc foarte mult sa fac o cariera in magistratura ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)