avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functii de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functii de conducere

Oficiile de Studii Pedologice si Agrochimice sunt institutii cu personalitate juridica, finantate din venituri proprii (Hotararea 751/21 iulie 2010,art.6 si 7).Conform Ordinului 223/2002,privind Regulamentul cadru de organizare si functionare a acestora, (dupa care functioneaza aceste institutii) lit.D Structura organizatorica OSPA,art.2 prevede *Conducerea OSPA este asigurata de director si contabil sef*.Din anul 1994 pana in iulie 2008 institutia noastra avea contabil sef cu studii medii si indemnizatie de conducere de 35% respectiv 40%-functia de contabil sef in iulie 2008 IA conform Ordonantei 10.In iulie 2008 a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Vasile Goldis,cursuri ID,dupa care a fost promovata fara concurs direct pe studii superioare economist IA -contabil sef.
Este legal? Se putea promova din studii medii IA pe studii superioare IA?Se poate ocupa functia de contabil sef?Ce conditii trebuie sa aiba persoana pentru a ocupa functia de contabil sef?Va rugam articol de lege.

Alte discuții în legătură

Resurse umane maria60 maria60 Dacă un angajat ocupă postul de contabil şef cu studii medii poate fi trecut ca economist studii superioare după terminarea Facultăţii de ªtiinţe ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii pe studii superioare tamas_letitia tamas_letitia Suntem Oficiul de Studii Pedologice si Agrochimice Maramures,suntem personal contractual in agricultura,finantate integral din venituri proprii si avem ... (vezi toată discuția)
Resurse umane maria60 maria60 Lucrez intr-o institutie de stat cu autofinantare.Din 1998 Prin decizie data de directorul de atunci mi s-a încredinţat cărţile de muncă,iar ulterior am ... (vezi toată discuția)