avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ne despagubire rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ne despagubire rca

un prieten a avut un accident cu masina.... un individ a intrat in el, acesta are asig la carpatica asig....s-a dus la Carpatica si nu vrea sa-l despagubeasca(sa-i repare masina).....ce trebuie sa faca? sta de vreo 2 luni asa cu amanari...
Cel mai recent răspuns: serban33 , utilizator 17:34, 14 August 2010
Are doua variante:

- daca are casco - si-o repara pe casco urmand ca asiguratorul lui sa se indrepte impotriva Carpatica;
- nu are casco - o repara singur si apoi se indreapta impotriva Carpatica.
O sesizare la CSA (se poate si on-line pe www.csa-isc.ro) poate urgenta rezolvarea.

Succes!
fplopeanu a scris:

O sesizare la CSA (se poate si on-line pe www.csa-isc.ro) poate urgenta rezolvarea.

Succes!

:D:D:D:D

Nu credeti ca le-au iesit pe ochi celor de la CSA sesizarile impotriva Carpatica!?!!?!

in medie cam 1/2 se rezolva ;)
Le-or fi iesit pe ochi celor de la CSA reclamatiile impotriva firmei CARPATICA dar tot ei le-au dat licenta de functionare si le-o reinnoiesc periodic cu toate reclamatiile de pe piata la adresa lor.

Alte discuții în legătură

Polita de asigurare laslau laslau tatal meu a facut un imprumut la o banca si era cu ratele la zi .intre timp el a decedat iar eu am luat legatura cu banca care mi-a transmis ca tata avea ... (vezi toată discuția)
nu mi se plateste dauna garpasanm garpasanm Platesc de 3 ani RCA, casco si asigurare de locuinta si bunuri la [editat]. Anul acesta in mai am avunt un eveniment, in sensul ca s-a infundat coloana comuna ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica manuela78 manuela78 Afara era polei, ningea, viscolea si eu ma deplasam incet cu microbuzul de transport persoane regulamentar pe banda mea de mers. O masina care venea din fata a ... (vezi toată discuția)