avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare firma

Vand firma SC DAMFILM SRL cu sediul in oras Buftea, jud. Ilfov, infiintata pe 31.03.2006, cu activitate principala 5911, activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune. Firma in momentul de fata este suspendata si cu toate datoriile achitate catre stat ( pe 0 ). Pt detalii folositi e-mail litadan2005@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Autorizari necesare coduri caen 5911, 5912, 5913 Ana_Pentalog Ana_Pentalog [b]Buna ziua,[/b] Doresc sa infiintez o societate comerciala avand ca obiect de activitate: 5911 - Activitati de productie cinematografica, video si de ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru srl-d foto-video AlexDanielRadu AlexDanielRadu Buna seara, Doresc sa imi deschid un SRL-D in domeniul foto-video. Sunt in regula codurile CAEN pentru ceea imi doresc eu ? 5819 Alte activități de ... (vezi toată discuția)
Alegere caen sound design Anca Diana Anca Diana Buna ziua, Doresc sa deschid o firma cu obiectul de activitate sound design si muzica pentru jocuri si filme, si am unele nelamuriri: 1. Ce coduri caen se ... (vezi toată discuția)