avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interzicere la vama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interzicere la vama

Buna ziua,
As dori sa stiu unde se poate depune o cerere pentru a putea impiedica tatal de origine irakiana sa iasa din tara cu un copil de 5 ani fara acordul mamei. Mentionez ca este trecut pe pasaportul tatalui si are si certificat de nastere arabesc, dar si romanesc, copilul fiind nascut aici.
Daca sotul dv. nu are o hotarare de incredintare nu poate iesi din tara cu minorul fara o declaratie a dv. prin care ii permiteti acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent monika1987 monika1987 buna seara.am o intrebare,am stat in concubinaj din care a rezultat un copil,l-am trecut cu acordul meu pe numele tatalui,suntem in strainatate,tatal ... (vezi toată discuția)
Minor scos din tara Baragan Ioana Baragan Ioana Buna ziua!Pot scoate un minor de 9 ani din tara fara acordul tatalui ?In hotararea de divort definitiva si judecatoreasca din 2007 copilul pe care intentionez ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii restrictioneaza dreptul de a calatori in strainatate? WhiteRose1 WhiteRose1 Buna ziua. As dori sa stiu cum se procedeaza in cazul in care voi avea un copil in afara casatoriei si doresc sa preia numele meu de familie, de comun acord cu ... (vezi toată discuția)