avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Riscurile descarcarii de programe, fara limita
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Riscurile descarcarii de programe, fara limita

buna ziua ,dupa cum bine stiti exista anumite sit-uri unde dupa ce te inregistrezi poti downloada prin share ce-i drept nelimitat orice aproape.si eu sun logat pe asa ceva si downloadez serios.nu comercializez si nu raspandesc in nici un fel materialele respective(muzica,filme,etc)le folosesc numai in interes personal.la ce riscuri ma expun totusi?
Cel mai recent răspuns: geygells , utilizator 17:51, 14 August 2010
vorbeşti de siteuri gen filehost ?
de regulă există un regulament când te înscrii iar pentru continuarea înregistrării pe site e nevoie de acceptul tău.

Bună, cred că am înţeles la ce riscuri vă referiţi. Acest tip de site-uri (pe care le folosesc şi eu, bineînţeles, strict în scopuri personale), de obicei au un disclaimer care precizează câteva condiţii (cea mai des întâlnită este aceea că trebuie să ştergeţi downloadările la 24 sau 48 sau 36 (etc) de ore de la descărcare). Atâta timp cât respectaţi aceste reguli nu văd cine şi de ce v-ar putea acuza. ªi, chiar dacă nu le respectaţi, nu cred că monitorizează adresele IP la care se efectuează descărcările să vadă dacă le-aţi şters sau nu. Singura modalitate prin care vă poate "prinde" cineva este dacă dv. le faceţi publice sau le vindeţi. Aşa că...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)
Torrent m1ha1g m1ha1g E legal să downloadezi torrente ? Singurul contact cu utilizatorul e: - cu softul de download: bitTorrent/uTorrent - cu siteul de torrente Niciunde nu ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)