buna seara v-as solicita sa-mi spuneti daca este o limita a numarului de pagini ce trebuie sa contina cererea preliminara inaintata Curtii de justitie de la Strasbourg.
va multumesc.
Nu exista un anumit nr. de pagini, insa pe site-ul CEDO
exista un formular tipizat care trebuie
descarcat, iar acesta trebuie completat pe capitole si conform indicatiilor primite.
Acesta cerere se completeaza in conformitate cu art. 34 al Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, precum şi cu art. 45 şi 47 ale Regulamentului Curţii
Nu trebuie sa confundam Curtea Europeana a Drepturilor Omului cu Curtea de Justitie Europeana... :)
Daca sunteţi în posesia unui formular de cerere pentru CEDO, acesta trebuie să cuprindă :
• un scurt rezumat al faptelor, precum şi plângerile Dumneavoastră ;
• menţionarea unuia sau a mai multor drepturi garantate de Convenţie care consideraţi că au fost încălcate ;
• recursurile pe care deja le-aţi exercitat ;
• o copie a deciziilor pronunţate în cazul Dumneavoastră de către toate autorităţile publice vizate. Aceste documente nu vor fi trimise înapoi, trimiteţi deci numai copiile ;
• formularul trebuie să fie semnat de Dumneavoastră personal, în calitate de reclamant sau de reprezentantul Dumneavoastră.
Nu exista o limitare a numarului de pagini ...
Confuzia a fost facuta de user nu de dvs. deoarece a intrebat de cererea preliminara.
Hotararea preliminara este o actiune ce este de competenta CJUE (art.267 TFUE),iar nu de cea a Curtii Europene a Drepturilor Omului.:)
Alte discuții în legătură
Proces litigii munca
ionica1
Buna seara.Am avut un proces - litigii de munca- care s-a terminat de judecat la curtea de apel, cu raspuns nefavorabil mie.As dori sa stiu daca ma adresez ... (vezi toată discuția)
C e d o
gabriela8
In situatia in care sunt nemultumita de decizia Curtii de Apel in cazul unui litigiu de munca, exista vreo sansa ca o eventuala cerere a mea adresata CEDO sa ... (vezi toată discuția)