avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua,
Firma la care lucrez de 5 ani urmeaza sa isi inceteze temporar activitatea. Pot beneficia de somaj in cazul in care sunt si studenta la forma de invatamat cu frecventa redusa ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: maricrisan , utilizator 22:34, 14 August 2010
Puteti beneficia de somaj daca nu va aflati in situatia de a absolvi o forma de invatamant in continuarea studiilor imediat dupa implinirea varstei de 18 ani...
nu, nu este cazul....am 32... multumesc pentru raspuns.
Beneficiati de indemnizatie de somaj daca va inceteaza CIM, in cazul dvs., cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si daca in ultimele 24 de luni aveti 12 luni lucrate si cotizate la somaj.
Multumesc pentru informatii... si pentru urare :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent id 2014 si indemnizatie cc pentru master ioanab9 ioanab9 1.Sunt absolvent 2014 al unei facultati la ID ( invatamant la distanta), iar licenta o voi da in septembrie. Pot depune actele pentru somaj, daca am urmat ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de somaj? LAURA-ELENA LAURA-ELENA Buna ziua!Am 24 de ani si vreau sa stiu daca beneficiez de somaj sau de vreun alt venit. Mentionez faptul ca la implinirea varstei de 18 ani am primit somaj, ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul somajului danam82 danam82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire am 2 luni de sarcina si sunt in somaj acesta terminandu-se la sfarsitul lui aprilie anul viitor(DPN va fi jumatatea lunii ... (vezi toată discuția)