avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitii intracomunitare

In cazul in care nu am depus actele pentru inscrierea in Registrul operatorilor intracomunitari, se poate efectua plata pe baza unei proforme pentru achizitia intracomunitara a unor tiruri, urmand ca aducerea lor si emiterea facturii sa se faca dupa primirea acceptului de la finante pentru inscriere in ROI? Este posibil acest lucru?

Alte discuții în legătură

Ce inseamna tva intracomunitar? mihaela_simi mihaela_simi Intentionez sa imi deschid un magazin online prin care voi vinde produse achizitionate din UE. Am inteles ca trebuie sa ma inregistrez in Registrul ... (vezi toată discuția)
Facturare intracomunitara tva/fara tva MihaiX3M MihaiX3M Buna ziua! Detin o firma SRL neplatitoare de TVA. Trebuie sa incasez o suma de bani de la o firma aflata in Uniunea Europeana, platitoare de TVA, pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare Slash01 Slash01 Buna ziua, Am infiintat un SRL si inca nu sunt inregistrat ca platitor de TVA si nici in ROI (sunt in curs actele). Problema mea este urmatoarea: trebuie sa ... (vezi toată discuția)