Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: in urma cu un an, am dat un anunt pe internet, postand si nr meu de telefon. (era vb de un anunt de inchiriere). Dintre persoanele interesate, un barbat m-a sunat de mai multe ori, parand doritor sa inchirieze apartamentul la care ma refeream. Mi-a cerut si alte nr de tel, adresa de mail, id de messenger, ca sa ma poata contacta mai usor. De buna credinta, i-am dat si alt nr de telefon, precum si messengerul. A inceput sa ma sune cu diferite motive, fara vreo legatura cu subiectul anuntului. La un moment dat, a inceput sa ma sune noaptea si sa imi trimita mesaje. Cand a vazut ca nu mai raspund, a trimis un mesaj vulgar. M-am gandit ca se opreste. Dupa o perioada, a inceput iar sa sune ziua, noaptea, de pe nr lui sau de pe alte numere. Am raspuns o data si i-am zis sa se potoleasca, deoarece nici eu, nici sotul meu, nu agream deranjul la care ne supunea. Apoi, de multe ori, i-a raspuns si sotul la telefon, dar inchidea cand auzea alta voce. Ideea e ca nu suna in fiecare zi. Dar cand credem ca s-a potolit, suna iar noaptea, pe la 12, 1, 2, si iar ne deranjeaza. Cateodata am mai si raspuns, deoarece nu cunosteam nr de pe care suna, si iar l-am rugat sa ne lase in pace. Se comporta ca si cum ar fi foarte normal, intreaba de vreme, de serviciu, etc, desi eu ii repet sa nu mai sune. E foarte stresant, mai ales cand suna noaptea si iti imaginezi ca i s-a intamplat cineva cuiva din familie. De curand, suna cu anonimat. O singura data am raspuns, i-am auzit vocea si am inchis. Dar continua sa sune. Am ajuns sa imi fie teama, parca. Din anuntul de pe net are si adresa noastra...Oare am putea sa-l oprim, in vreun fel? E greu sa-mi schimb numerele de telefon, fiind abonamente, si pierd legatura cu niste persoane utile, care nu ma mai pot contacta. Ce as putea sa fac?
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Inselatorie
kouzmas
buna ziua,sunt kusmas si am o intrebare,fiind plecata din tara prietena mea a apelat la o asa zisa avocata sa o ajute sa lamureasca lucrurile cu o casa luata ... (vezi toată discuția)