Buna ziua, am si eu o problema.Am avut accident, nu din vina mea, iar asigurarile mi-au oferit dauna totala mult mai putin decat valoreaza masina.Daca vreau masina reparata complet de cei de la asigurari, cine pune diferenta de bani ?Trebuie data in judecata firma de asigurari sau persoana care a provocat accidentul ? Va rog sa imi raspundeti cat de repede sa stiu ce sa fac.
Va multumesc anticipat.
Daca aveti polita CASCO este bine sa deschideti dosar de dauna pe CASCO pt ca se plateste mai mult. Pe RCA la dauna totala nu poate sa va dea mai mult decat valoarea reala la data devenimentului din care se scade valoarea epavei ( cca 25 -
30% din valoarea masinii ), epava ramanandu-va dv. Dca il actionati in judecata pe vinovat sansele de a obtine mai mult sunt nule deorece el v-a dat polita RCA iar asiguratorul nu va plati mai mult decat prevede legea.Daca s-ar plati asa atunci de ce se mai practica RCA? Sfatul meu este a mergeti atat la asiguratorul RCA pt. a va face un calcul transparent al valorii masinii si apoi la asiguratorul dv. CASCO pt. a va lamuri cum este mai bine sa procedati.