avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit

daca inca nu am platit impozitul care se plateste in fiecare an pt. casa si teren pana la aceasta data,are primaria dreptul sa blocheze contul din banca?
daca da atunci care este legea care specifica acest lucru?
vecinului mei i-au fost blocate toate conturile pt suma de 180 ron,fara sa fie instiintat de catre primaria comunei Aghiresu(cj).cum trebuie procedat in cazul de fata?ce ar avea de facut?
din cate stiu impozitul se poate plati in 2 transe(trim I si trimII)-anul inca nu s-a incheiat.a procedat legal primaria?
anul trecut prin luna martie, eu am platit impozitul pt.tot anul si m-i s-a eliberat o
chitanta .in luna septembrie,au venit de la primarie sa faca noi masuratori.
in luna noiembrie a venit o notificare prin care am fost anuntati ca mai avem de platit o diferenta de 170 ron dupa noile masuratori. notificarea am primit-o in luna noiembrie,data scadenta de plata era in octombrie,dar ne-au pus si penalizari.au procedat corect?

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, In luna aprilie 2013 am vandut o masina, un Audi A4 cu capacitatea cilindrica 1984 cm3. Din cate am citit pe internet impozitul anual se ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri luciapap luciapap Buna ziua.Am doua chitante: 1.pe care scrie taxa timbru 635=446 446=531 ? 2.impozit pe cladiri 635=446; ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale , declaratia 600 , titlu executoriu ... ziarediverse ziarediverse In anul 2012 , un PFA a realizat un venit net anual ( profit ) de 5.000 ron . Avand in vedere termenul scadent , pana la data de 31.01.2013 a depus ... (vezi toată discuția)