Buna seara!
Am si eu o problema si va rog daca se poate sa ma ajutati.
Am achizitionat de cateva luni un apartament intr-un bloc nou din ilfov. Atunci cand l-am achizitionat parea constructia destul de solida la fel si finisajele, insa dupa o iarna destul de grea si o primavara-vara destul de ploioasa a inceput sa imi ploua in casa #-o. Intra apa pe la geamuri, pe la usi iar peretele pe cate este pluviala este plin de mucegai. Am chemat dezvoltatorul sa vedem cum rezolvam problema si dumnealui a zis ca nu este nici o problema, sunt chestii care se intampla si ca o sa vina sa repare. Problema este ca au venit muncitorii lui acum o luna, a dat jos tencuiala (iar noi stam acum ca intr-un santier) si au lasat-o balta. I-l sunam in fiecare zi si ne spune: vin maine, maine, maine .......... si tot asa, noi ne-am luat concediu o saptamana sa terminam cu santierul crezand ca vor veni maine si nu putem sa asteptam sau sa stam in concediu in speranta ca maine vor aparea. Intrebarea mea este: caror institutii sa ma adresez sau la ce alte solutii as putea recurge pt a-mi rezolva problema?
Va multumesc anticipat!