avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme finisaje cu o locuinta noua
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme finisaje cu o locuinta noua

Buna seara!
Am si eu o problema si va rog daca se poate sa ma ajutati.
Am achizitionat de cateva luni un apartament intr-un bloc nou din ilfov. Atunci cand l-am achizitionat parea constructia destul de solida la fel si finisajele, insa dupa o iarna destul de grea si o primavara-vara destul de ploioasa a inceput sa imi ploua in casa #-o. Intra apa pe la geamuri, pe la usi iar peretele pe cate este pluviala este plin de mucegai. Am chemat dezvoltatorul sa vedem cum rezolvam problema si dumnealui a zis ca nu este nici o problema, sunt chestii care se intampla si ca o sa vina sa repare. Problema este ca au venit muncitorii lui acum o luna, a dat jos tencuiala (iar noi stam acum ca intr-un santier) si au lasat-o balta. I-l sunam in fiecare zi si ne spune: vin maine, maine, maine .......... si tot asa, noi ne-am luat concediu o saptamana sa terminam cu santierul crezand ca vor veni maine si nu putem sa asteptam sau sa stam in concediu in speranta ca maine vor aparea. Intrebarea mea este: caror institutii sa ma adresez sau la ce alte solutii as putea recurge pt a-mi rezolva problema?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Probleme finisaje cu o locuinta noua marin@ marin@ Subiect: probleme finisaje cu o locuinta noua Buna seara! Am si eu o problema si va rog daca se poate sa ma ajutati. Am achizitionat de cateva luni un ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru ca un dezvoltator imobiliar sa-si respecte indatoririle ? A.Saul A.Saul In ianuarie 2017 am achizitionat un apartament prin programul \"prima casa\",însă la momentul semnării contractului existau probleme cu usile interioare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul de deasupra alexxa09 alexxa09 Buna seara! Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje care are balcoane in exterior. Eu am balconul inchis,iar vecinul de deasupra nu. De cinci ani de zile am ... (vezi toată discuția)