avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

pe 22 IUNIE mi s-a aprobat concediul de odihna, aferent primelor 7 luni lucrate, incepind cu 12 iulie. Pe 6 iulie, am primit preaviz, pina pe data de 4 august. Angajatorul, stiind ca am CO, nu trebuia sa prelungeasca preavizul ?, sau altfel spus, nu trebuia sa-mi plateasca zilele de CO neefectuate daca durata preavizului nu s-a schimbat ?
Nu sunt foarte interesat de bani, dar totusi si o multinationala trebuie sa fie fair-play !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 17 August 2010
Durata CO nu suspenda preavizul ... perioada de preaviz si perioada de CO se pot suprapune .. zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani la incetarea contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada de preaviz danuttunad danuttunad Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului neefectuat Roger25 Roger25 Buna seara, Ca angajat in firma actuala, avem dreptul fiecare la 24 zile CO / an. Pe anul ce a trecut, mi-am efectuat integral tot concediul. Luna aceasta, ... (vezi toată discuția)
S-a procedat corect in cazul concedierii mele? Carmen2806 Carmen2806 Buna ziua! Pe data de 8.12.2014 mi-am depus cererea pt efectuarea a 17 zile de concediu de odihna ramase neefectuate pe anul 2014. Astazi, in data de 11.12 ... (vezi toată discuția)