avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare clasa

dupa terminarea studiilor de lunga durata pot cere promovarea intr-o clasa superioara?(acum ocup functia de referent tr.I,CU ATRIBUTII DE CASIER)
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:20, 20 August 2010
legea nr. 188/1999
"ART. 68
(1) În urma dobândirii unei diplome de studii de nivel superior, funcţionarii publici de execuţie au dreptul de a participa la examenul organizat pentru ocuparea unei funcţii publice într-o clasă superioară celei în care sunt încadraţi, dacă studiile absolvite sunt în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea sau dacă autoritatea ori instituţia publică apreciază că studiile absolvite sunt utile pentru desfăşurarea activităţii" :)
depinde ce facultate ati urmat.... chiromantia, filologia, stiintele politice, etc, nu va folosesc. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa victoria1 victoria1 buna ziua. sunt functionar public cu functia de referent, am absolvit facultatea de drept si doresc promovare pe functia de inspector. am depus o cerere ina ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa lorelora lorelora Buna seara. Sunt referent superior intr-o institutie publica, anul acesta am absolvit o facultate cu studii de lunga durata si am promovat examenul de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa bratu nicolae bratu nicolae Buna ziua.Am si eu o intrebare la care as vrea sa-mi raspundeti daca se poate.Lucrez la o primarie de comuna functionar public, referent superior 2.De curand ... (vezi toată discuția)