Ma numesc Lele si am 15 ani:">..am o mica "problema"..
am un prieten de 4 anii..au avult loc intre noi 2 relatii sexuale:">..de la un timp de vreme parintii nu mai sunt de acord cu relatia noastra..si am hotarat sa ma mut la el
..va rog ma pute`ti ajuta..as vrea sa stiu ce poate patii el?! daca ma duc la el..si parintii vin dupa mine..si eu nu vreau sa ma duc acasa ma iau cu "japca"?chiar daca eu nu vreau!
Parintii ar putea depune plangere impotriva lui pentru infractiunea de corupere de minori sau act sexual cu un minor. In orice caz este o situatie neplacuta atat pentru tine, cat si pentru familia ta si a prietenului tau.
Incearca sa ajungi la o intelegere cu parintii tai si sa nu ii faci probleme nici prietenului tau daca il iubesti.
Lui i se poate face dosar penal pentru intretinere raporturi sexuale cu un minor. Din pacate pana la varsta de 18 ani , trebuie, mai mult sau mai putin , sa te supui vointei parintilor.
Copurere de minori?
adrian 75
Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)