avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosinta teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosinta teren

Pentru un teren intravilan redobandit in baza L 247/2005 poate Primaria sa nu-mi elibereze Autorizatie de Constructie punand eticheta - spații verzi- , mentionez ca inainte de expropiere a fost trecut in extrasul de carte Funciara - Loc de casa-? Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: lavinia ruth , utilizator 10:46, 19 August 2010
poate insa dvs puteti contesta in instanta refuzul primariei de eliberare a autorizatiei de construire.
Exista la nivelul fiecarei localitati un registru al spatiilor verzi. Daca terenul in cauza se afla inscris in acel registru, atunci trebuie sa va conformati legii care reglementeaza situatia spatiilor verzi.
ce sanse de castig am mentionez ca terenul se afla intre blocuri cu constructii provizorii garaje pe el mentionate in CF
sansele dvs de castig depind de temeiul legal prin care primaria isi motiveaza refuzul eliberarii autorizatiei.
athe a scris:

sansele dvs de castig depind de temeiul legal prin care primaria isi motiveaza refuzul eliberarii autorizatiei.

Refuzul e clar. Categoria de folosinta a terenului....spatii verzi.
Primaria si Consiliul local sunt neputincioase in aceasta privinta.
Pentru spatiile verzi Autorizatia de construire se elibereaza de catre Consiliul judetean.
Succes

Alte discuții în legătură

Inscriere teren in cf anastasislavinia anastasislavinia Un teren retrocedat in baza L 247 cum se inscrie in CF ? sub denumirea dinaintea expropierii sau sub denumirea data de statul Roman, respectiv primarie, dupa ... (vezi toată discuția)
Categorie teren trecut in cartea funciara anastasislavinia anastasislavinia dupa primirea prin retrocedare a unui teren pe vechiul amplasament conform L 10 și L 247 cum se trece in Cartea Funciara titulatura care a avut-o ... (vezi toată discuția)
Teren atribuit in zona spatii verzi romeo mart romeo mart in martie 2009 prin dispozitia primariei mi s-a atribuit 500 m teren intravilan in baza legii 10 pe teren ocupat de spatii verzi. conform pug municipiu zona ... (vezi toată discuția)