in martie 2009 prin dispozitia primariei mi s-a atribuit 500 m teren intravilan in baza legii 10 pe teren ocupat de spatii verzi. conform pug municipiu zona este cuprinsa intr-un teren mai mare cu proprietari particulari si zone ale consiliului local intercalate de aproximativ 5 ha pe care se afla spatii verzi . incercind sa obtin autorizatie de construire s-a emis certificatul de urbanism cu interdictie de construire cladiri etc doar se poate amenaja locuri de joaca copii panou publicitar etc dar fara a se amplasa constructii deoarece conform oug 219/2007 pe aceste terenuri ca spatii verzi este interzisa construirea indiferent de proprietar. platesc impozit zona A dar nu pot folosi terenul pe care sint proprietar. Va rog sa ma sfatuiti ce fel de demers sa fac si ce actiune in instanta ca sa pot obtine : obligarea consiliului local sa mi-l cumpere 2 sa mi se dea o suma de bani anual deoarece este folosit ca spatiul verde iar eu platind impozit si proprietar nu pot sa ma folosesc de el. CE SA FAC CA SA OBLIG PRIMARIA SA IL PREIA SAU INCHIRIA SAU CE ALT DEMERS SE POATE FACE CA SA MA POT FOLOSI DE TEREN ? VA MULTUMESC