avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... soarta girantului debitorului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

soarta girantului debitorului

#-o avem o spetza in care sotzul e debitorul si sotia e girantul debitorului. cu timpul s-a ajuns la divort. de-al naibii sotzul-debitor refuza sa mai plateasca rate la credit. stiu ca banca v-a executa girantul.si daca nici girantul nu plateste??? ce pot face sa-l scap pe girant-pe fosta sotie, ca sa nu fie executata?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:49, 10 Octombrie 2007
Este mare suma?
86 de milioane
Imi vine in cap un partaj in care sotia sa primeasca bunul - care o fi ala.
In paralel, discutii la banca pentru preluarea creditului.
Practic si cei de la banca au un interes sa-si recupereze banii. Poate sotia e insolvabila.
imprumutul de nevoi personale-in valoare de 86 mil.a fost luat de sotz de la o banca si sotia l-a girat. sotzul a folosit toti banii numai el si mai ales copii acestuia din prima lui casatorie.
acum la divortz, sotzul de razbunare, nu o sa mai plateasca ratele la banca, cu scopul de a fi executata sotia-girantul. ce putem face sa scap girantul???
la partaj ar trebui adus si creditul bancar care bineinteles se imparte in mod egal:((

Alte discuții în legătură

Divortz in u.e. alexis 22 alexis 22 o familie de rezidentzi romani din italia poate divortza pe teritoriul italiei?sau este necesar sa vina in romania pt a divortza daca se poate divortza si in ... (vezi toată discuția)
Rugaminte lamurire executare silita tiby1 tiby1 Eu si cu fosta sotie de care am terminat recent divortul, am contactat (in timpul casatoriei) un credit de 50.000 ron de la banca. Titular de contract sunt eu ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj lllucci lllucci Buna ziua!As vrea sa cer un sfat pentru sora mea.E in situatia de a divorta de sotul ei,cu care nu se mai intelege.Au un apartament achizitionat in rate(pe 20 ... (vezi toată discuția)