#-o avem o spetza in care sotzul e debitorul si sotia e girantul debitorului. cu timpul s-a ajuns la divort. de-al naibii sotzul-debitor refuza sa mai plateasca rate la credit. stiu ca banca v-a executa girantul.si daca nici girantul nu plateste??? ce pot face sa-l scap pe girant-pe fosta sotie, ca sa nu fie executata?
Imi vine in cap un partaj in care sotia sa primeasca bunul - care o fi ala.
In paralel, discutii la banca pentru preluarea creditului.
Practic si cei de la banca au un interes sa-si recupereze banii. Poate sotia e insolvabila.
imprumutul de nevoi personale-in valoare de 86 mil.a fost luat de sotz de la o banca si sotia l-a girat. sotzul a folosit toti banii numai el si mai ales copii acestuia din prima lui casatorie.
acum la divortz, sotzul de razbunare, nu o sa mai plateasca ratele la banca, cu scopul de a fi executata sotia-girantul. ce putem face sa scap girantul???
la partaj ar trebui adus si creditul bancar care bineinteles se imparte in mod egal:((
Alte discuții în legătură
Divortz in u.e.
alexis 22
o familie de rezidentzi romani din italia poate divortza pe teritoriul italiei?sau este necesar sa vina in romania pt a divortza daca se poate divortza si in ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj
lllucci
Buna ziua!As vrea sa cer un sfat pentru sora mea.E in situatia de a divorta de sotul ei,cu care nu se mai intelege.Au un apartament achizitionat in rate(pe 20 ... (vezi toată discuția)