avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... legislatie asociatii familiale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

legislatie asociatii familiale

Buna ziua,
Imi puteti spune ce legi stau la baza infiintarii si functionarii asociatiilor familiale?
Ma intereseaza in special cele cu privire la impozitare.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Daca sunt angajat ca functionar public pot fi cenzor la societati comerciale, asociatii de proprietari etc? mghmilanistul mghmilanistul Daca sunt angajat ca functionar public pot fi cenzor la societati comerciale, asociatii de proprietari etc? Imi permite legea functionarilor publici acest ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - pfa suciu_diana suciu_diana Buna ziua, un consilier juridic se poate constitui in PFA? Daca da, imi puteti da baza legala? Daca nu, de ce? Multumesc. (vezi toată discuția)
Incompatibilitatile functionarilor publici cielodellasera cielodellasera Buna seara. Am o nelamurire si sper sa ma puteti elucida. Stiu ca potrivit art. 94 alin (2) lit. c) din [b]Legea nr. 161/2003 privind ... (vezi toată discuția)