avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Trimitere factura online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Trimitere factura online

Buna ziua.
Trebuie sa emit o factura catre un client (am o intreprindere individuala), si pentru asta folosesc un program de facturare online.
Clientul a cerut sa-i trimit factura in mail. Am o versiune a facturii in format electronic, insa acesta este fara semnatura si stampila mea.

Poate clientul sa foloseasca aceasta factura fara stampila/semnatura mea, sau trebuie s-o scot la imprimanta, si sa-i trimit scanat?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:40, 20 August 2010
scanati cu semnatura si trimiteti-o, daca are nevoie urgenta de ea. va trebuie, insa, sa trimiteti si originalul (prin posta clasica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura electronica auto raulct12 raulct12 Salut, Am cumparat zilele astea o masina din Italia si astia mi-au dat o factura electronica. Adica am primit-o pe mail ca pdf. Ca sa merg sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)