avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare viza de resedinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare viza de resedinta

Buna!doresc sa va intreb viza de resedinta se poate anula?am anulat contractul de inchiriere pe mi l-au cerut la unitatea militara dar viza de resedinta mi-a ramas pe buletin.am incheiat azi un nou contract si doresc sa stiu daca adresa la care locuiesc acuma se 'contrazice' cu cea de resedinta de pe buletin(mentionez inca o data ca nu mai locuiesc cu chirie la adresa de pe viza de resedinta).
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 17:50, 19 August 2010
Faceti viza de flotant la adresa unde locuiti actualmente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de flotant daca te muti cu chirie in acelasi oras cu cel de domiciliu din buletin? eliz_k eliz_k Buna ziua, As vrea sa stiu daca este nevoie de flotant daca te muti cu chirie in acelasi oras cu cel de domiciliu din buletin? M-am mutat cu chirie si vreau ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau mutatie? sebastiantimisoara sebastiantimisoara De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)