avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... benzina cu apa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

benzina cu apa

Buna,

Ati bagat vreodata din minunatele benzinarii romanesti, benzina cu APA.....? Nu doar ca a costat benzina mult...dar sa vedeti cheltuielile de dupa cu piesele care trebuie schimbate datorita benzinei care contine APA......
Cine are vreo idee? Ce as putea sa fac? Unde sa reclam benzinaria respectiva? Ce actiune s-ar putea incepe in instanta?

Ar fi cazul sa spunem STOP nesimtirii acestor magnati care cu certitudine nu baga benzina cu APA in Lamborghini-urile lor.

Merci
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:20, 24 August 2010
La OPC.
si daca nu se rezolva nimic? in instanta pe ce actiune s-ar putea merge?
Raspundere civila delictuala, dar tre' sa probati prejudiciul ( paguba).
De obicei se aleg cu o amenda ( de la OPC), in instanta nu stiu, ca prea putina lume are rabdare si nervi:), platesti expertize si nu te alegi cu nimic ( fond, apel, recurs, se da hotararea peste cap de 3 ori si se transforma in...apa de ploaie).
e foarte greu de dovedit si nu cred ca va tin nervii pentru o asemenea lupta.
evitati benzinaria respectiva .
Interesant subiectul!
Si eu m-am confruntat cu o asemenea problema, chiar saptamana trecuta cand am alimentat de la PETROM-ul de pe Sos. Fundeni.
Nu mi s-a mai intamplat niciodata, sau nu am mai simtit pana acum.
Si eu m-am intrebat ce am putea face sa stopam astfel de "practici".

Alte discuții în legătură

Am alimentat de la benzinărie apă. exista bon fiscal, probă și martori! cum procedez pentru despăgubire, pentru că mașina nu mai funcționează? CasianaDalia CasianaDalia Am alimentat apa in loc de benzina la o renumita benzinărie!Am bon fiscal,proba,înregistrare video si martori.Cum procedez pentru despăgubire?!Masina nu mai ... (vezi toată discuția)
Etichetare gresita produs in benzinarie gabidonose gabidonose Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. La finele saptamanii trecute, am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Furt benzina peco +neplata taxi ramonasv84 ramonasv84 Buna ziua. va rog sa-mi dati o sugestie pt urmatoarea situatie: In data de 23.07 prietenul meu ( sofer pe taxi ) a dus 4 tineri intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)