avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs ordonanta presedintiala

As dori sa stiu unde se depune cererea de recurs impotriva unei ordonante presedintiale pronuntata de judecatorie? La tribunal sau tot la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:05, 21 August 2010
La judecatorie,in termen de 5 zile de la pronuntare,nu de la comunicare;
puteti expedia si prin posta cu confirmare de primire.instanta competenta, pe adresa careia trimiteti cererea de recurs, este judecatoria
la instanta care a pronuntat-o, in cazul d-voastra, la judecatorie, daca mai sunteti si in termenul legal de 5 zile de la pronuntare.
avocat Cristina popescu
Ordonanta este supusa recursului in termen de 5 zile de la pronuntare, daca s-a dat cu citarea partilor, si de la comunicare, daca s-a dat fara citarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)
Evacuare cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala otto2007 otto2007 Buna ziua, Care este procedura in ceea ce priveste ordonanta prezidentiala? Stiu ca se judeca in regim de urgenta. Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)