avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit De ce am nevoie sa vand haine pe un magazin virtual?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

De ce am nevoie sa vand haine pe un magazin virtual?

Sunt PFA si mi-am facut un magazin virtual unde vreau vand haine si as vrea sa o fac legal. A vrea sa imi spuneti tot ce am nevoie sa functionez legal fiind si la prima experienta de acest gen.
- Casa de marcat? Sau doar un program de facturi online e suficient?
Factura de la furnizori? (e din asia) obligatoriu stampilata de ei? (ei cam trimit fara stampila) De ce acte/lucuri mai am nevoie? De ce sa tin cont? Ce este important? Astept sfaturi...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:13, 20 August 2010
-un program de facturi on line este suficient

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)
Magazin online? costy68 costy68 va salut. as vrea va rog sa stiu care este cadru legal pt a-mi ,,deschide un magazin -on line ....tip sa zicem sa vand parfumuri si alte lucruri care tin de ... (vezi toată discuția)